Deze website maakt enkel gebruik van essentiele cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor het anoniem analyseren van website bezoeken.

Sluiten
Trede 5 voor klever 02

Klever bereikt het hoogst haalbare niveau voor veiligheidscultuur!

Door iedere dag beter te willen werken bereik je uiteindelijk het hoogst haalbare

Klever Boor- en Perstechniek heeft de afgelopen jaren aanzienlijke inspanningen geleverd om de veiligheidscultuur binnen het bedrijf te verbeteren. Deze inzet heeft geresulteerd in de toekenning van het hoogst haalbare certificaat voor veiligheidscultuur, sinds 16 augustus 2023 hebben wij namelijk trede 5 op de Safety Culture Ladder!

Klever bereikt trede 5 Safety Culture Ladder

Iedereen moet aan het einde van de dag weer veilig en gezond naar huis

In de voorbije jaren heeft Klever aanzienlijk geïnvesteerd in veilig werken in zowel de gedachten als daden van haar werknemers. Het credo "Veiligheid staat altijd voorop" is nu een vanzelfsprekendheid op een werkdag. De cultuurverandering komt niet voort omdat het moet, maar juist omdat we dit allemaal willen. Ook initiatieven, zoals het online delen van toolboxen en actieve betrokkenheid bij veiligheidsevenementen, hebben bijgedragen aan het veroveren van het hoogst haalbare certificaat Trede 5 op de Safety Culture Ladder.

Alleen ga je misschien harder, samen kom je verder!

Met deze hoogste mijlpaal nog vers in het geheugen, blijven wij volop in ontwikkeling en streven wij naar nieuwe initiatieven om de gewenste veiligheidscultuur te handhaven. In onze organisatie zal het een voortdurend proces blijven om elkaar scherp te houden, te evalueren, nieuwe benaderingen te verkennen en onze partners bij het proces te betrekken.

Klever Boor- en Perstechniek, onderdeel van Van Gelder Groep BV

Copyright © Klever BV, onderdeel van Van Gelder Groep BV