Boveneind Noordzijde 84c, 3405 AK, Benschop
0348-554986

Klever Boor- en Perstechniek

Klever Boor- en Perstechniek is dé specialist op het gebied van horizontaal gestuurde boringen. Vanaf 1994 opgebouwde praktijkervaring is Klever een ideale partner voor het veilig en betrouwbaar realiseren van ondergrondse infrastructuren.


Horizontaal gestuurd boren, ook wel HDD (Horizontal Directional Drilling), is een sleufloze techniek die men toe past om overlast voor de omgeving te minimaliseren en om tijd te besparen. Met de meest geavanceerde techniek en materieel zijn wij in staat om horizontaal gestuurde boring uit te voeren tot een diameter van 1.200 mm. Wij realiseren gestuurde boringen tot maximaal 1.500 meter.


Grootste voordelen van horizontaal gestuurde boringen zijn het ongemoeid laten van bestaande boven- en ondergrondse infrastructuren en het beperken van de overlast. Ook is het de ideale oplossing waar een geul graven niet mogelijk is. Denk hierbij aan het realiseren van kabels en leidingen onder bijvoorbeeld spoorlijnen, waterwegen en/of (snel)wegen.


Bij het zorgvuldig voorbereiden, uitvoeren en afwikkelen van iedere opdracht staan kwaliteit, veiligheid en milieuzorg voorop.
Onze opdrachtgevers zijn nuts bedrijven, gemeentes en diverse aannemers in de infrastructuur.