Boveneind Noordzijde 84c, 3405 AK, Benschop
0348-554986

Onderhoudsmonteur (40 uur)

Ben jij handig met machines en vrachtwagens?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij zorgt voor  het onderhoud en reparaties van het gehele machinepark. Dit park bevat HDD boormachines, pompen en mengunits maar ook vrachtwagens en verschillende auto’s. Jij vindt het een uitdaging om bij  storingen of onverwachte defecten de oorzaak te achterhalen en het probleem op te lossen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van benodigde materieelkeuringen. Hiermee streven we naar het voorkomen van herhaling van storingen. Voor het onderhoud spreek je dit door met de vaste gebruiker zodat ook het herstellen van (dreigende) mankementen wordt meegenomen en zorg je ervoor dat de mechanische installaties veilig en efficiënt blijven werken.

Dit zoeken wij:

  • Veilig werken staat bij jou op 1!
  • Je beschikt over MBO werk en denk niveau, in de richting van motorvoertuigen en/of werktuigbouwkunde;
  • Je beschikt over VCA-basisdiploma, of bent bereid deze op korte termijn te halen;
  • In bezit van rijbewijs BE (rijbewijs CE is een pre);
  • Positieve instelling;
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;

Twijfel niet langer en neem contact met ons op!

Dit bieden wij:

Je komt te werken in een gezellig team met leuke collega’s. We bieden je een baan met veel afwisseling, met daarbij een passend salaris conform cao bouwnijverheid.

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dat ondersteunen wij graag! Daarom bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden. En hadden we al gezegd dat je in een leuk team terecht komt? We starten met een jaarcontract, met daarna zicht op een vast dienstverband.

Dit zijn wij:

Wij zijn Klever Boor- en Perstechniek. Een van de grotere bedrijven in Nederland dat zich bezig houdt met het maken van horizontaal gestuurde boringen voor de ondergrondse infrastructuur. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland en zijn verantwoordelijk voor ondergrondse infrastructuur. Deze bedrijven verzorgen & onderhouden netwerken van kabels en/of leidingen voor: aardgas, water, elektra, telecom, stadsverwarming, informatie en communicatie (denk bijv. aan Vitens, Stedin, Tennet, enz).

Wil je niet langer wachten? Solliciteer dan meteen, stuur je motivatie samen met je CV naar
of schriftelijk naar:
Klever Boor- en perstechniek BV
Boveneind noordzijde 84c
3405 AK Benschop.
Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met dhr. C. den Uil, telefoonnummer 0348-554986.