Deze website maakt enkel gebruik van essentiele cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor het anoniem analyseren van website bezoeken.

Sluiten
Klever Boor- en Perstechniek Beilen Glasvezelboringen

Beilen Glasvezel Boringen

Omschrijving project

Ten behoeve van het glasvezel netwerk rondom Beilen zijn in de periode vanaf 4 april 2017 tot en met 26 april 2018 driehonderdtachtig boringen gerealiseerd. Binnen dit project hebben wij onder andere spoorwegen, rijkswegen en waterwegen gekruist, waar ook de engineering voor is opgesteld.

Voorbereiding

Onze interne afdeling engineering is aan de slag gegaan met dit veelzijdige project. In overleg met verschillende vergunningsverleners en andere belanghebbenden hebben zij het voor elkaar gekregen om binnen dit project een tiental Pro-Railboringen en Rijkswaterstaatsboringen volledig te berekenen en nog tientallen dwarsprofielen te ontwerpen. Door het overleg met de opdrachtgever en de vergunningsverleners en de zorgvuldig opgestelde boorplannen zijn uiteindelijk alle vergunningen verleend.

Uitvoering

De werkzaamheden zijn uitgevoerd met boormachines met een trekkracht vanaf 4 ton tot en met 36 ton. Naast de mantelbuizen van Ø75mm tot en met Ø160mm die bij dit project geboord zijn, hebben wij ook een groot deel koude boringen gemaakt. Hierbij zijn de glasvezel tubes direct ingetrokken.

Klever Boor- en Perstechniek Beilen Glasvezel boringen

Specificaties

Diameter: Ø75mm t/m Ø160mm

Boormachine: 4-ton t/m 36 ton

Aantal boringen: 380

Klever Boor- en Perstechniek Beilen Glasvezel boringen

Specificaties

Diameter: Ø75mm t/m Ø160mm

Boormachine: 4-ton t/m 36 ton

Aantal boringen: 380

Copyright © Klever BV, onderdeel van Van Gelder Groep BV