Deze website maakt enkel gebruik van essentiele cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor het anoniem analyseren van website bezoeken.

Sluiten
Klever  boring Nieuwe Meer Amsterdam

Nieuwe Meer - Amsterdam

Bijzondere boring nabij Schiphol

In het kader van een opdracht van Visser & Smith Hanab hebben wij, als onderneming, met trots een ambitieus project voltooid: de aanleg van maar liefst 912 meter aan gasleiding van de GasUnie. Deze strekt zich uit tot een diepte van 34 meter onder een omgeving, bestaande uit weilanden, een kanaal en zelfs een snelweg. Hoewel de omvang van dit project aanzienlijk is, is het opmerkelijk dat de impact op de omgeving minimaal is gebleven.

Het zorgvuldige uitvoeringsproces en de geavanceerde technieken die zijn toegepast, en een uitgebreide engineering hebben niet alleen bijgedragen aan het succesvol voltooien van deze uitdagende taak, maar hebben er ook voor gezorgd dat de leefomgeving en het natuurlijke landschap vrijwel onaangetast zijn gebleven. 

Goede voorbereiding

Nieuwe Meer Voorbereiding

Het leggen van een gasleiding van 912 meter is geen eenvoudige klus. De volledige buis moet in één keer gereed liggen om vervolgens via fietstunnels, onder een snelweg door, over een parallelweg te worden getransporteerd en met behulp van zeven imposante hijskranen zorgvuldig de grond in te worden gebracht. Een grondige voorbereiding door onze ingenieurs en werkvoorbereiders bleek bij dit project nog crucialer dan gebruikelijk. Het succes van dit complexe traject is mede te danken aan de nauwkeurige planning en de expertise van ons team en derde partijen bij dit project.

Nieuwe Meer plattegrond

Specificaties

Boorlengte: 912 meter

Boordiepte: -34 Mv

Aangebrachte buis: 323mm staal

Boor rig: PD 235/90 RP-C-L-Electro

Nieuwe Meer plattegrond

Specificaties

Boorlengte: 912 meter

Boordiepte: -34 Mv

Aangebrachte buis: 323mm staal

Boor rig: PD 235/90 RP-C-L-Electro

Copyright © Klever BV, onderdeel van Van Gelder Groep BV