Boveneind Noordzijde 84c, 3405 AK, Benschop
0348-554986

Werkvoorbereider (40 uur)

Word jij enthousiast van uiteenlopende projecten en weet jij hoe je overzicht houdt in de drukte?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij beweegt je tussen de klant en je collega’s. Als werkvoorbereider ben je vooral bezig met het ontvangen, behandelen, analyseren, verstrekken van kabel- en leidinginformatie in het kader van de wet WIBON. Daarnaast zijn jouw taken het assisteren van de uitvoerders met betrekking tot de technische en administratieve- & organisatorische kant van onze projecten. Als werkvoorbereider maak je de werkmappen op en verzorg je natuurlijk de afhandeling hiervan. Daarnaast onderhoud je contacten met klanten en netbeheerders. Dit doe je zo efficiënt mogelijk.

Dit zoeken wij:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt technische kennis;
  • Kennis van de KLIC bij voorkeur i.c.m. gestuurd boren;
  • Afhandelen van zgn. EV’s;
  • Jij weet je weg te vinden op een computer (MS Office, Autocad, plannings- en evt. calculatiesoftware);
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je weet overzicht te houden;
  • Onze nieuwe collega is gedreven en enthousiast;

Klinken de termen: communicatief, durft initiatief te nemen, sterke planner en organisator en heeft gevoel voor onderhandeling jou bekend in de oren?

Dit bieden wij:

Je komt te werken in een gezellig team met leuke collega’s. We bieden je een baan met veel afwisseling, met daarbij een passend salaris conform cao bouwnijverheid.

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dat ondersteunen wij graag! Daarom bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden. En hadden we al gezegd dat je in een leuk team terecht komt? We starten met een jaarcontract, met daarna zicht op een vast dienstverband.

Dit zijn wij:

Wij zijn Klever Boor- en Perstechniek. Een van de grotere bedrijven in Nederland dat zich bezig houdt met het maken van horizontaal gestuurde boringen voor de ondergrondse infrastructuur. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland en zijn verantwoordelijk voor ondergrondse infrastructuur. Deze bedrijven verzorgen & onderhouden netwerken van kabels en/of leidingen voor: aardgas, water, elektra, telecom, stadsverwarming, informatie en communicatie (denk bijv. aan Vitens, Stedin, Tennet, enz).

Wil je niet langer wachten? Solliciteer dan meteen, stuur je motivatie samen met je CV naar
of schriftelijk naar:
Klever Boor- en perstechniek BV
Boveneind noordzijde 84c
3405 AK Benschop.
Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met dhr. C. den Uil, telefoonnummer 0348-554986.