Deze website maakt enkel gebruik van essentiele cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor het anoniem analyseren van website bezoeken.

Sluiten
Certificaten van Klever

Certificeringen waar wij dagelijks mee werken

Klever Boor- en Perstechniek heeft niet alleen jarenlange ervaring, we zijn hiervoor ook gecertificeerd en erkend op diverse toepassingsgebieden. Met behulp van deze certificaten kunnen wij kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu waarborgen.
Hieronder vindt u een lijst met certificeringen die Klever Boor- en Perstechniek heeft ontvangen.

Veiligheidsladder, Trede 5

Bij Klever vinden we het veiligheidsbewustzijn enorm belangrijk. Een groter veiligheidsbewustzijn vermindert het aantal onveilige situaties op de werkvloer, met als gevolg minder ongelukken. De veiligheidsladder helpt bij het verbeteren van het veiligheidsbewustzijn. Klever heeft recent trede 5 behaald van de veiligheidsladder.

VCA**

Deze certificering is het gehanteerde VGM-beheersysteem voor het maken van horizontaal gestuurde boringen en persingen. Ook is deze certificering van belang voor grondverzetwerkzaamheden en om te mogen werken in de risicogebieden van railinfra.

ISO 9001

Deze certificering richt zich op de gehanteerde kwaliteitseisen voor het maken van horizontaal gestuurde boringen en persingen, het uitvoeren van grondverzetwerkzaamheden en het werken in risicogebieden in de railinfra. Klever voldoet aan de NEN-EN-ISO 9001:2015.

CKB

Klever voldoet aan de Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven versie 2019 voor een aantal processen:

  • Scope ‘sleufloze technieken’
  • Sleufloze technieken ten behoeve van aanleg
  • S-A. Kleine gestuurde boringen (maximaal 12 ton)
  • S-B. Grote gestuurde boringen (12 -  80 ton)
  • S-C. Zeer grote gestuurde boringen (meer dan 80 ton)
  • S-F. Pneumatisch doorslaan (‘Raketten’, ramming/moling)

CO2 Bewust, Niveau 3

Klever vindt het bewust omgaan met de CO2-uitstoot van groot belang. Wij voldoen aan de CO2-prestatieladder op het toepassingsgebied ‘aanleggen van kabels, het uitvoeren van perswerkzaamheden, het maken van gestuurde boringen en het uitvoeren van grondverzetwerkzaamheden.’

CO2 Portfolio Klever

Copyright © Klever BV, onderdeel van Van Gelder Groep BV