Deze website maakt enkel gebruik van essentiele cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor het anoniem analyseren van website bezoeken.

Sluiten

Engineering

met ons team van professionals

Bij Klever ondersteunen we u van begin tot eind. Dat betekent dat u ons niet alleen kunt inschakelen voor een boring, maar dat we ook vooraf graag met u meedenken. Samen met ons team van professionals leveren we u een goed doordacht en realistisch boorplan.

Vergunning gestuurde boring

Het aanvragen van een vergunning of toestemming voor een gestuurde boring vraagt een gedetailleerde ontwerptekening. Daarom onderhouden we nauw overleg met u tijdens dit traject. Op die manier zorgen we op een efficiënte manier voor een zo veilig mogelijk plan.
Want veiligheid, dat hebben wij hoog in het vaandel staan. We zorgen ervoor dat elk onderdeel nauwkeurig in beeld wordt gebracht, zodat er geen verrassingen ontstaan tijdens de boring. De revisie meten we digitaal in met behulp van GPS, zodat er een complete oplevering is.
Bij Klever kunt u terecht voor complete boorboeken met grondonderzoeken. Bovendien verzorgen wij sterkte berekeningen volgens de NEN-normering, zodat u geen enkel probleem ondervindt met het aanvragen van een vergunning voor uw gestuurde boring.

Copyright © Klever BV, onderdeel van Van Gelder Groep BV