Deze website maakt enkel gebruik van essentiele cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor het anoniem analyseren van website bezoeken.

Sluiten
Bureau van een engineer van Klever

Engineering met een team van professionals

Bij Klever staan we voor een volledige en doordachte ondersteuning gedurende het gehele horizontaal gestuurde boorproces. We zijn er niet alleen om uw boring uit te voeren, maar we denken graag met u mee vanaf het allereerste begin. Voordat we aan de slag gaan, nemen we de tijd om de lokale omstandigheden zowel boven als onder de grond te begrijpen. Wat zijn de specifieke uitdagingen en eisen van de locatie? Welk materieel en materiaal zijn het meest geschikt voor uw project? En hoe kunnen we dit alles op een innovatieve manier implementeren?

Met onze toegewijde professionals bundelen we onze expertise om u een doordacht en realistisch boorplan te bieden. Vanaf de eerste brainstormsessie tot aan de uiteindelijke uitvoering, zorgen we ervoor dat elk aspect van het horizontaal gestuurde boorproject grondig wordt overwogen en geoptimaliseerd. U kunt vertrouwen op ons team om niet alleen de benodigde boring uit te voeren, maar ook om ervoor te zorgen dat het gehele proces naadloos verloopt, met inachtneming van de hoogste normen op het gebied van innovatie en efficiëntie.

Vergunning gestuurde boring

Het aanvragen van een vergunning of toestemming voor een gestuurde boring vraagt een gedetailleerde ontwerptekening. Daarom onderhouden we nauw overleg met u tijdens dit traject. Op die manier zorgen we op een efficiënte manier voor een zo veilig mogelijk plan.
Want veiligheid, dat hebben wij hoog in het vaandel staan. We zorgen ervoor dat elk onderdeel nauwkeurig in beeld wordt gebracht, zodat er geen verrassingen ontstaan tijdens de boring. De revisie meten we digitaal in met behulp van GPS, zodat er een complete oplevering is.
Bij Klever kunt u terecht voor complete boorboeken met grondonderzoeken. Bovendien verzorgen wij sterkte berekeningen volgens de NEN-normering, zodat u geen enkel probleem ondervindt met het aanvragen van een vergunning voor uw gestuurde boring.

Copyright © Klever BV, onderdeel van Van Gelder Groep BV