Deze website maakt enkel gebruik van essentiele cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor het anoniem analyseren van website bezoeken.

Sluiten
Klever boor- en perstechniek Over ons

Onze projecten

uitgelicht

Bij Klever worden we enthousiast van ondergrondse infrastructuren. Hiervoor maken we gebruik van horizontaal gestuurde boringen, omdat dit overlast beperkt. Zowel voor bestaande boven- als ondergrondse infrastructuren.
Ook op plaatsen waar geen geul gegraven kan worden is horizontaal gestuurd boren de perfecte oplossing. Bijvoorbeeld bij het realiseren van kabels en leidingen onder spoorlijnen, waterwegen en/of (snel)wegen.

Schakel ons ook in voor engineering

Bij Klever hebben we vele jaren ervaring met het horizontaal gestuurd boren. Dat maakt ons niet alleen expert op het gebied van boren, maar zorgt ook dat we veel kennis hebben van engineeren. We zijn dan ook graag uw partner van begin tot eind. Klever inschakelen als partner betekent een onbezorgd traject.

Materieel

We zijn trots op ons materieel. Van vrachtwagens tot boormachines, kwaliteit staat bij ons voorop. En hierbij houden we de strengste milieueisen in acht. Wij vinden het namelijk belangrijk dat zowel productiviteit als kwaliteit aan onze eisen voldoen.
Per opdracht bepalen we welk materieel het beste aansluit. Daarvoor kijken we naar verschillende onderdelen, zoals locatie en situatie.

Copyright © Klever BV, onderdeel van Van Gelder Groep BV