Boveneind Noordzijde 84c, 3405 AK, Benschop
0348-554986

Projecten

Klever Boor en Perstechniek

Klever Boor- en Perstechniek is specialist op het gebied van horizontaal gestuurde boringen. Met jaren praktijkervaring is Klever Boor- en Perstechniek de ideale partner voor het veilig en betrouwbaar realiseren van ondergrondse infrastructuren.

Horizontaal gestuurd boren

De grootste voordelen van horizontaal gestuurde boringen zijn het ongemoeid laten van bestaande boven- en ondergrondse infrastructuren en het beperken van de overlast. Ook is het de ideale oplossing waar een geul graven niet mogelijk is. Denk hierbij aan het realiseren van kabels en leidingen onder bijvoorbeeld spoorlijnen, waterwegen en/of (snel)wegen.

Bij het zorgvuldig voorbereiden, uitvoeren en afwikkelen van iedere opdracht staan kwaliteit, veiligheid en milieuzorg voorop.

Materieel

Klever Boor- en Perstechniek maakt gebruik van het modernste materieel. Of het nu gaat om de vrachtwagens of de boormachines; wij gaat altijd voor productiviteit en kwaliteit waarbij de strengste milieueisen in acht worden genomen.

Per opdracht kijken wij welk materieel het meest geschikt is. Wij letten hierbij goed op de bereikbaarheid van de locatie en de situatie ter plaatse. Wij beschikken over 10 boormachines die allemaal zijn uitgerust met hun eigen transport, bentoniet mix-units, graafmachines, buishaspels, meetinstrumenten en benodigd extra materieel. De boormachines die we kunnen inzetten variƫren van een 4-tons machine tot maar liefst een 150-tons machine.

Met ons eigen werkmaterieel zijn wij in staat om boringen te realiseren vanaf een buisdiameter van 40 tot 1200 millimeter, met een lengte van 25 tot 1500 meter.

Deze pagina is nog in onderhoud, later zullen hier enkele voorbeelden van projecten te vinden zijn.