Deze website maakt enkel gebruik van essentiele cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor het anoniem analyseren van website bezoeken.

Sluiten
Boorkop Werkhoven Klever

Mooie projecten uitgelicht

Bij Klever delen wij een passie voor ondergrondse infrastructuren, waarbij onze voorkeur sterk uitgaat naar horizontaal gestuurde boringen. Deze geavanceerde techniek beperkt niet alleen hinder boven de grond, maar minimaliseert ook verstoringen ondergronds, waardoor het de ideale keuze is voor zowel bestaande boven- als ondergrondse infrastructuur.

Daarnaast biedt horizontaal gestuurd boren uitkomst op plaatsen waar conventioneel graven praktisch onmogelijk is. Denk hierbij aan de uitdagingen bij het realiseren van kabels en leidingen onder cruciale locaties zoals spoorlijnen, waterwegen en (snel)wegen. Onze inzet voor innovatieve oplossingen en onze toewijding aan minimale verstoring zorgen ervoor dat Klever de optimale partner is voor een efficiënte en succesvolle uitvoering van uw ondergrondse infrastructurele projecten. Bekijk hier maar eens een paar mooie voorbeelden van ons werk..

Schakel ons ook in voor engineering

Bij Klever hebben we vele jaren ervaring met het horizontaal gestuurd boren. Dat maakt ons niet alleen expert op het gebied van boren, maar zorgt ook dat we veel kennis hebben van engineeren. We zijn dan ook graag uw partner van begin tot eind. Klever inschakelen als partner betekent een onbezorgd traject.

Materieel

We zijn trots op ons materieel. Van vrachtwagens tot boormachines, kwaliteit staat bij ons voorop. En hierbij houden we de strengste milieueisen in acht. Wij vinden het namelijk belangrijk dat zowel productiviteit als kwaliteit aan onze eisen voldoen.
Per opdracht bepalen we welk materieel het beste aansluit. Daarvoor kijken we naar verschillende onderdelen, zoals locatie en situatie.

Copyright © Klever BV, onderdeel van Van Gelder Groep BV