Deze website maakt enkel gebruik van essentiele cookies

Deze website gebruikt cookies alleen voor het anoniem analyseren van website bezoeken.

Sluiten
Veilg werken bij Klever

Veilig werken voor onszelf en anderen

Bij ons gaat het verder dan alleen het helpen en motiveren van onze medewerkers. We willen ook graag onze branchegenoten ondersteunen bij het veiliger werken. Niet alleen voor onszelf, maar voor elkaar. Ontdek hier wellicht inspiratie en praktische inzichten die niet alleen ons team, maar de gehele branche vooruit kunnen helpen. Samen streven we naar een cultuur van veiligheid en delen we kennis en ervaring om de standaarden in ons vakgebied te verhogen. Ontdek hoe ook jij kunt bijdragen aan positieve verandering in onze sector.

Hierbij wat handvaten die ons geholpen hebben om certificeerd te raken in het hoogst haalbare op het gebied van veilig werken, Veiligheidsladder Trede 5. Stiekem hopen wij hier niet uniek te zijn, maar dat dit een haalbaar doel zal zijn voor iedereen in ons netwerk of keten. Zou je hulp of advies willen ontvangen over veiliger werken? Of is er een onveilige situatie te melden wat met ons te maken kan hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen of luisteren graag.

Veiligheidsboekje van Klever

Veiligheids- & Gezondheidsboek

LMRA Laatste Minuut Risico Analyse van Klever

LMRA
Laatste Minuut Risico Analyse 

Alles kan beter

Iedere dag zouden wij het beter willen doen dan de dag ervoor. Heeft u tips, ideeën, adviezen of zelfs onveilige situaties te melden? Wij willen graag van elkaar leren!

Veiligheid Klever

Copyright © Klever BV, onderdeel van Van Gelder Groep BV